Ostatní  Počet produktů: 8

Podkategorie

Živočišné tuky
Tuky živočišného původu např. vepřové sádlo, hovězí lůj, husí sádlo, kachní sádlo a další mají nejvyšší energetickou hodnotu ze všech potravin, mají svojí charakteristickou vůni a chuť.
Mléčné výrobky, sýry
Sýry jsou plnohodnotné potraviny, které jsou vyrobeny ze sladkého nebo kyselého tvarohu.Druhy a příchutě sýrů jsou výsledkem použití různých druhů mléka savců, různým procentem tuku v sušině, použitím určitých druhů bakterií a plísní, různou délkou zrání, jinými postupy při zpracovávání. Další faktory ovlivňující chuť jsou chuťové přísady jako jsou bylinky nebo koření. Chuť může být ovlivněna také pasterizací mléka.
Knedlíky
Knedlík je vařený pokrm vyrobený z těsta. Složení těsta se podle různých receptů velmi liší. Knedlíky mohou být bez náplně nebo s nejrůznější náplní. Formují se do tvaru koule nebo šišky a vaří se v osolené vodě nebo v páře.
Zobrazeno 1 - 8 z 8 položek